Corona opdatering og Klubadministration

Ohøj alle medlemmer

Lige en kort opdatering nu hvor I alle forhåbentlig er kommet godt ind i det nye år med de restriktioner der nu engang er pålagt os .
De nye skærpede restriktioner med- forsamlingsforbud på 5 , 2 meters afstand og anbefalinger kun at omgås egen husstand – betyder at vores aktiviteter lukkes ned indtil restriktionerne hæves .

NB! Klubbens kontor er lukket – foreløbig januar ud .

Vor mangeårige klubsekretær Carl Hollender  er gået på ”pension” ved årsskiftet efter næsten 20 års tro tjeneste .

Forretningsudvalget er i fuld gang med at opsætte vores nye Klubadministrationssystem CONVENTUS . Vi satser på at være klar ved sæson start. Vi vil løbende orientere jer efterhånden som de enkelte moduler er klar .
I forbindelse med Carls pensionering og overgang til nyt klubadministrationssystem arbejder forretningsudvalg og bestyrelse med en ændret funktionsbeskrivelse for ”Klubsekretariatet”
I er velkommen til at kontakte formanden på 29857445 hvis I har generelle spørgsmål  ellers er kontaktpersonerne anført her: tryk her