Foredrag af Lars Asp Møller – En oceankrydsning

Onsdag, d. 17. november 2021

Kom og høre vores medlem Lars Asp Møller fortælle om sin nye E-bog “En oceankrydsning”.

“En Oceankrydsning” er skrevet til alle som drømmer om at sejle langt og gerne vil være lidt forberedt, inden fødderne bliver våde, fortæller forfatter og Kolding-sejler Lars Asp Møller, der i 2017 krydsede Atlanterhavet i en Bavaria 50. Han har præcise anvisninger.

Kim B. Mathiesen, formand for Foreningen Til Langtursejladsens Fremme, anbefaler her E-bogen, du kan downloade, mod betaling hos Saxo.

En Oceankrydsning er nok det mest gennemarbejdede værk omkring planlægning af langturen, jeg endnu har læst på dansk, fortæller Kim B. Mathiesen. Formanden fortæller videre. Jeg vil anbefale bogen som en rigtig god inspirationskilde til, hvordan man kan planlægge sin langtur.

Bogen er nyeste skud på stammen af bøger, der er målrettet sejlere med drømme om at sejle langt.

Bogen er først og fremmest en slags ”brugsanvisning” på, hvordan man kan forberede og udføre en tur over Atlanten.

Udgangspunktet er de færdigheder man opnår ved at tage en yachtskipper eksamen. Og hvordan man i praksis kan bruge disse kundskaber både under forberedelsen til turen, og undervejs.

Mange af os kunne måske med fordel lære noget omkring den nødvendige grundighed, i forbindelse med forberedelserne til langturen.

Tro mod bogens udgangspunkt er der bl.a. lagt gennemregnede eksempler ind på astronomisk navigation, tidevandsberegninger og tolkning af vejrkort.

Værdifuld bonus: Sidst i bogen finder man en værdifuld bonus, i form af eksempler på gasteaftaler, checklister, formularer, kontrollister, indkøbslister m.m., man med fordel kan lade sig inspirere af, fortæller Kim B. Mathiesen, formand for Foreningen Til Langtursejladsens Fremme.

3 thoughts on “Foredrag af Lars Asp Møller – En oceankrydsning”