Klubaften med Allan Nørregaard og hans far Poul Erik Nørregaard

Børneidræt – målt på robusthed og livsmod
Til alle unge og deres forældre og bedsteforældre. Kom og hør om Allans fantastiske sejlerkarriere og hør hans far Poul Erik fortælle om et liv dedikeret til at skabe robusthed og livsmod hos idrætsudøvere , herunder samarbejdet med Allan .
Når man starter som ung sejler i en sejlklub med rammer for godt fællesskab og satsning på klub udvikling , talenter og tidssvarende bådklasser så kommer man langt !
Allan Nørregaard startede og udviklede en del af sin sejlerkarriere i Kolding Sejlklub .
Allan begyndte at sejle som otte årig i Kolding Sejlklub; hans første store resultat kom, da han som trettenårig vandt NM i optimistjolle. I 2000 vandt han ungdoms-EM i 49er. Allan og Peter Lang, der også kom fra Kolding Sejlklub deltog i og vandt bronzemedalje ved London OL 2012 i 49eren med Allan som rorsmand. Samme år vandt Allan og Peter Lang bronze ved VM i Kroatien. Ved OL i Rio 2016 deltog Allan med en Nacra 17 som er kendetegnet ved at være utrolig hurtig . Dog ikke hurtig nok til medalje denne gang . ”Jeg har sejlet, siden jeg var otte år gammel, og Kolding Sejlklub har været mit hæng-ud-sted efter skole, siden jeg var helt lille”, fortæller Allan som nu bor i Svendborg og rejser verden rundt for at træne og konkurrere. De sidste 5 år har Allan været en del af et finsk projekt, hvor han har været ansat som Nacra 17-træner for at hjælpe finske sejlere til OL i Tokyo i 2021. Siden har han, sammen med Janne, lidt for sjov sejlet F18 og F69 og vandt under finsk flag sammen med Janne Järvinen det nordiske mesterskab i F18 efter overlegen sejr i Aarhus 2021.

Allans far Poul Erik Nørregaard har netop udgivet bogen ” Børneidræt – målt på robusthed og livsmod”. Bogen indeholder erfaringer og refleksioner fra bl.a sejlads med Allan´s opvækst i Kolding Sejlklub og hans lange sejlerliv .

Klik her for at se resume fra bogen

Deltagelse er gratis, men vi vil gerne have jeres tilmelding her på linket eller på facebooksiden

Tilmelding Klubaften