Standerstrygning og afslutningsfest fredag den 28 oktober

Invitation til alle Kolding Sejlklubs medlemmer til standerstrygning og afslutningsfest..
Nu er det snart ved at være slut for denne sæson og sejlerskolen er ved at have afslutningsfesten den 28. oktober på skinner.
Vi mødes kl. 17 til standerstrygning og derefter rettes en festlig buffet an, med vores medbragte små retter, dækker borde og gør klar til festen der starter kl. 18.
Under spisningen er der så mulighed for at fortælle de drabelige historier fra de ”store have”, andre muntre indslag og underholdning. Vores lokale band er allerede gået i træningslejr og vil underholde med deres guitarer/sang i deres fine outfit, og herudover Corononafri underholdning og taler og uddeling af  duelighedsbeviser og anden hæder! Der er stof nok til en rigtig hyggelig aften
Når maden er fortæret drikker vi kaffe og hygger vi videre med musik og dans.
Denne festlige aften koster dig kun den lille ret du selv laver, og det du køber i baren.
Tilmelding linket herover eller på Facebooksiden Kolding Sejlklub
På glædeligt gensyn