Sensommertur til Årøsund

Efter at alle vores arrangementer indtil videre har været aflyst på grund af Co-rona, håber vi at mange får lyst til at tage med på årets sensommertur. Vi undskylder den sene udmelding. Til gengæld er vi så tæt på , at det ser ud til godt vejr med enkelte solstrejf .

Turen går til Årøsund  den 4 september. Vi har fået lov til låner klublokalerne og grill faciliteterne

Alle e. velkomne, og vi håber at rigtig mange vil finde vej til Haderslev.

Grillen vil være klar fra kl. 18.30. Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Men en god ide lige at melde om I deltager på klubben Facebookside Kolding Sejlklub

Du/I sørger selv for:

*mad og drikke

*service og bestik

*godt humør (vigtigt!)

*kaffen og evt. en kage til kaffen

Søndag morgen er der sædvanen tro morgenkaffe inden afgang. I medbringer selv service, smør, kaffe og andet – mens vi klarer rundstykkerne og en lille en til halsen – hvorefter vi hjælpes ad med oprydningen.

Vi håber vi ses.

Venlig hilsen Marianne