Zoomjolle

Zoomjollen:

Zoom8 jollen er den eneste rigtige single-handed overgangsjolle på markedet efter Optimistjollen! Det mener både Dansk Sejlunion, Skandinavisk Sejlerforbund, klubberne og ikke mindst de mange sejlere der har sejlet jollen. Når Optimist sejlads bliver for specialiseret er Zoom8 jollen den helt rigtige og det er prisen også.

Vi har 4 nyere zoom 8 klubjoller,  der kan lejes på årsbasis af unge sejlere i Kolding Sejlklub Ungdom.

Mange vælger Zoom 8 jollen allerede i 12-13 års alderen og sejler i den til de er 16-17 år, og pigerene endda helt op til 19 år. Jollen henvender sig til et bredt spektra af sejlere og kan med standard sejl sejles af sejlere med en vægt fra 40 til 65 kg. Til jollen kan tilkøbes et begyndersejl på kun 2,9m², der betyder at sejlere med en vægt langt ned i 30’erne sagtens kan sejle Zoom8. Men, uanset vægt og alder, så vil nye Zoom8 sejlere finde Zoom8 jollen sjov, hurtig og meget nem at sejle og derved opleve en blød og naturlig overgang til: et større sejlareal, flere trimmuligheder, en ny og hurtigere gang i søen osv..

Brugerregler for leje af klubjoller(gælder alle jolletyper) er hovedsageligt følgende:

Joller og udstyr skal behandles korrekt og må ikke lide unødig overlast ved uhensigtsmæssig transport eller opbevaring.
Jollerne er forsikret igennem klubbens forsikring men selvrisiko betales af brugerne selv.
Jolleleje betales for 1 år ad gangen og satser reguleres før hver sæsonopstart.
Der underskrives en kontrakt imellem klubben og jollens bruger.
Klubben sørger for, at jollerne er i pæn sødygtig stand incl. sejl men ikke med topgrej og sejl til elitesejlads(det må sejlerne selv anskaffe).
Brugerne af klubjoller må gerne deltage i eksterne arrangementer som kraftcentersamlinger mv. men det betragtes som en selvfølge, at man som hovedregel altid deltager i de træninger, der gennemføres i Kolding.