Instruktør

Alle vores instruktører er erfarne sejlere, med lysten og evnen til at lære fra sig. De har alle gennemgået Dansk sejlunions instruktørkursus og er alle meget dygtige sejlere.

Nye instruktører er altid velkomne hos os:

Er du glad for at sejle og har du lyst at give det videre, så er det at blive instruktør ved Kolding Sejlerskole måske lige noget for dig ? Vi kan godt nok ikke give dig noget for det, andet end glæden ved at se dine kursister blive dygtigere og dygtigere for hver gang der går – samtidigt med at du oplever glæden ved at få lov til at ”prale” med din viden til nogen, som slet ikke ved noget om at sejle.

Forudsætningen for at blive instruktør er, at du har duelighedsbevis og flere års praktisk sejlererfaring. Du kan også vælge først at blive instruktørafløser i et par år for at se om det er noget for dig.
Alle nye instruktører starter med at sejle med som “føl” sammen med en af vores erfarne instruktærer. Om man har behov for en en,to eller ti sejlaftner på denne måde er underordnet. Vi sender aldrig en instruktør ud på egen hånd før vedkommende er klar til det.

I forbindelse med selve undervisningen på vandet får nye instruktører udleveret DS’s instruktørhåndbog, og tilbydes at komme på et 1-dags kursus “Sejlerskoleinstruktør” hos Dansk Sejlunion

Henvendelse omkring instruktører skal ske til sejlerskolen