Sejlerskolen

KS SEJLERSKOLE

Sejlerskolen

Har du lyst til at lære at sejle? Eller kan du sejle, men vil gerne sejle og lære lidt mere? Så er Sejlerskolen sikkert lige noget for dig!
Kolding Sejlklubs Sejlerskole tilbyder to forskellige kurser i praktisk sejlads:
Sejlerkursus henvender sig primært til voksne kursister, der har begrænset eller intet kendskab til sejlads, men som ønsker at blive i stand til at sejle selv, eller blive en del af en aktiv besætning på en sejlbåd. Kurset kan afsluttes med en praktisk prøve til duelighedsbevis. 

– Kapsejladskursus
 er for dem der gerne vil lære, hvordan man sejler kapsejlads på klubplan, og opleve hvor sjovt og hyggeligt, det er at konkurrere med klubkammeraterne. Der deltages i KS og KBLs fælles ugentlige kapsejladser. Målgruppen er voksne sejlere med duelighedsbevis. Desuden tilbyder vi i vinterhalvåret en række teorikurser: 
– Navigations kursus (teoretisk duelighed) hvor man lærer teori og navigation. Du lærer om søvejsregler, navigation, søsikkerhed, forebyggelse og bekæmpelse af brand i mindre fartøjer og beskyttelse af havmiljøet.
Forløbet kan afsluttes med eksamen i teoretisk duelighed.  Desuden tilbyder vi afhængig af efterspørgslen også, VHF-kursus, kanal-kursus og yachtskipper 3.

Med Venlig Hilsen
Sejlerskolen, Kolding Sejlklub
www.koldingsejlklub.dk

Læs mere ved at følge linkene i menuen til venstre.
Klik her for at læs vore introfolder her